من را در شبكه هاي اجتماعي دنبال كنيد

دانسیته یونولیت بیانگر میزان فشردگی یونولیت است تا بتوان بر اساس آن از یونولیت با دانسیته مناسب در کاربرد موردنظر استفاده نمود.

برای هر کاربردی از یک یونولیت با فشردگی بخصوص استفاده می کنند. انتخاب نادرست فشردگی یونولیت، سبب عدم ارائه عملکرد مطلوب از یونولیت می شود.

دانسیته چیست؟

دانسیته یونولیت به معنای وزن یک متر مربع یونولیت می باشد. هنگامی که گفته می شود چگالی یک ورق یونولیت یک متر در دو متر با قطر 5 سانتی متر به صورت p20 می باشد، یعنی جرم 10 عدد آن معادل با 20 کیلوگرم است و وزن هر ورق 5 سانتی 2 کیلوگرم می باشد. در صورتیکه بخواهیم چگالی یک ورق 10 سانتی با اندازه یک متر در دو متر عدد 20 باشد، از آنجاییکه هر 5 عدد ورق ده سانت یک بلوک 50 سانتی متر می باشد، وزن هر عدد ورق 10 سانتی بایستی نزدیک به 4 کیلو باشد تا چگالی ورق به اندازه 20 در بیاید.

رابطه دانسیته پلاستوفوم با وزن

دانسیته یونولیت بر اساس کیلوگرم بر مترمکعب بیان می شود. با بررسی فرمول چگالی که به صورت p=m/v می باشد، می توان متوجه شد که جرم و حجم با یکدیگر در ارتباط هستند. هر اندازه که جرم در یک حجم مشخص بالاتر باشد، چگالی بالاتر می باشد.

یونولیت با وزن بسیار اندک و ساختار خاص، کارایی های زیادی دارد. از یونولیت با دانسیته های مختلف در ساختمان سازی، بسته بندی، ماکت سازی، دکورسازی، عایق سازی، تزئینات، اجرای پروژه های دانشجویی، نمونه سازی از قطعات صنعتی و ... استفاده می کنند. مسلماً استفاده کنندگان از یونولیت در این کاربردها دقت دارند که از یونولیتی با چگالی مناسب استفاده کنند. این مسئله به اندازه ای حائزاهمیت است که در ساختمان سازی و اجرای سقف استفاده از یونولیت سقفی با چگالی پایین تر از 8، غیرمجاز می باشد. زیرا امنیت ساختمان به شدت در معرض خطر قرار می گیرد.

دانسیته یونولیت در ایران چقدر است؟

یونولیت سالهاست که در ایران در حوزه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. خواص و ویژگی های یونولیت نشان داده است که در حوزه های مختلفی می تواند سودمند و کارآمد باشد. کارخانه های تولید یونولیت با استفاده از بهترین مواد اولیه به تولید یونولیت در سه مرحله پیش انبساط، تثبیت و قالب گیری می پردازند.

این کارخانه ها، انواع یونولیت شامل یونولیت دیواری، یونولیت سقفی، یونولیت بسته بندی، یونولیت ورقه ای و ... را با چگالی مختلفی تولید می کنند. اغلب کارخانه ها در ایران، دانسیته 6 تا 40 را برای انواع یونولیت لحاظ می کنند.

انواع یونولیت بر اساس دانسیته

دانسیته یونولیت می تواند اساس دسته بندی یونولیت باشد. دسته بندی های گوناگونی برای یونولیت وجود دارد. به طور مثال یونولیت در دسته بندی بر اساس مدل به یونولیت ورقه ای، یونولیت مکعبی، یونولیت سقفی استاندارد، یونولیت تیرچه کرومیت، یونولیت توپی، یونولیت چیپسی و یونولیت بسته بندی و ... تقسیم می شود.

یونولیت بر اساس چگالی به یونولیت معمولی (یونولیت با دانسیته کمتر از 20)، یونولیت فشرده (یونولیت با دانسیته 20 الی 60) و یونولیت فوق فشرده (یونولیت با دانسیته بالاتر از 60) تقسیم می شود. یونولیت معمولی می تواند برای کاربردهای معمولی مانند بسته بندی و ماکت سازی و تزئینات به کار رود. اما ساختمان سازی نیاز به یونولیت فشرده دارند. برای صنایع مهم مانند خودروسازی و کشتی سازی باید از یونولیت فوق فشرده استفاده کنند.

سخن پایانی

دانسیته یونولیت ، کمیت مهمی است. در نتیجه در زمان خرید یونولیت باید به آن توجه نمود تا از خرید یونولیتی با دانسیته غیرمناسب خودداری شود. هر اندازه که یونولیت دارای فشردگی کمتری باشد، در برابر ضربات و نیروهای شدید بیشتر آسیب زا خواهد بود. بنابراین اگر پیش بینی می شود که یونولیت قرار است در معرض نیروها و فشارهای بسیار زیادی قرار بگیرد، حتماً یونولیت چگالی بالا خریداری شود،برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در یونولیت پلاستوفوم در ارتباط باشید،برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در یونولیت پلاستوفوم در ارتباط باشید.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.